Mellom Rio Grande og Glomma.

Men, det var noe annet med Marius, det kunne jeg merke allerede i første jam, og i åra som fulgte. Visst kunne han spille, både fort og flashy når han ville, men han har en melodisk teft og en utforskertrang som gjør ham til noe sjeldent i mine ører. - Amund Maarud

Read More

Kortreist lyd på Jessheim Experience

Hæ, lages ikke alt moderne lydutstyr i Amerika og Asia? Er verdens beste lydsystem utviklet her på Østlandet? Kom deg på Jessheim Experience, så kan du sjekke om det stemmer.

Read More

Voldsom skaperkraft i unge hjerner

Hva gjør enkelte mennesker mer kreative enn andre? Det vet vi ingenting om -annet enn at vi har mange unge kunstnere som har mye å formidle på Jessheim Experience. Les og lær mer om skaperkraftens vidunderlige verden her.

Read More

Blues, Hollywood, Beatles og Disney i én og samme pakke

Enkelte mennesker er utrolige. Reverend Shawn Amos er prisvinnende amerikansk forfatter, låtskriver, forretningsmann og fantastisk musiker. Han har skrevet bok om sin oppvekst i LA som Disney skal lage tv-serie av. Og snart kan du oppleve ham på Jessheim Experience. Utrolig nok.

Read More

Brady Blade's Local Hour

Jessheim Experience offentliggjør i dag tre lokale artister som skal fremføre under Brady Blade’s Local Hour i Herredshuset på Jessheim lørdag 28. oktober. Gitaristen Tobias Ruud, låtskriver og vokalist Tiril Beisland og låtskriver, gitarist og vokalist Oscar Monsrud

Read More

Leona er stjerna

Leona Griffin (21) flytter til Jessheim og tar musikken og festen med seg. Fredag 27. oktober står hun i bresjen for noen av Norges beste unge artister i øyeblikket når Jessheim Experience inntar Herredshuset.

Read More

ROCKUMENTARY: HÅP I AMERIKA

Forfatter Hans-Olav Thyvold om filmen som har premiere lørdag 28. oktober på Jessheim Experience.

Read More

Fra Vormsund til Nashville

Marius Lien til USA etter å ha møtt Brady Blade på Jessheim Experience i 2022.

Read More

Dette skjedde i 2022

Selv i sitt aller første år var Jessheim Experience proppet full av innhold og partnere.

Read More