Brady Blade's Local Hour

Marius Lien fikk en flying start på USA-karrieren på Jessheim Experience i fjor. Der imponerte han den amerikanske trommisen Brady Blade (spilt med Emmylou Harris, Steve Earle, Indigo Girls, Buddy Miller og mange flere) så mye at de to tok turen sammen til USA i våres. Nå er Marius i USA for å spille inn album med Brady. De rekker akkurat hjem til årest festival 27-28. oktober. 


Kan dette skje igjen? Hvorfor ikke? 

Jessheim Experience offentliggjør i dag tre lokale artister som skal fremføre under Brady Blade’s Local Hour i Herredshuset på Jessheim lørdag 28. oktober. Gitaristen Tobias Ruud, låtskriver og vokalist Tiril Beisland og låtskriver, gitarist og vokalist Oscar Monsrud får et fantastisk band i ryggen og når de skal fremføre sine låter foran et takknemlig publikum.     


"I Jessheim Experience har vi ambisjoner på talentenes vegne. Vi gir dem en scene, et kick-ass-band, publikum, råd og finansiering. Hvis det er noe helt spesielt der, som med Marius, så bruker vi tid og kompetanse på å hjelpe dem opp og frem – og ikke minst ut av landet", sier Henning Andersen, som driver Jessheim Experience.                         

Han var tidligere sjef for X Games, Snowboard-VM og The Arctic Challenge i Norge.
"Vi jobbet alltid tett med utøverne for å skape de arenaene og forutsetningene de trengte for å skinne. Det er akkurat de samme prinsippene som gjelder på kulturfronten. Noe vi ikke er ukjent med. Det var vi som ga Alan Walker sin første scene og live-opptreden, under X Games på Tøyen i 2016. I alle disse årene med action sports har vi skapt fett innhold sammen med kunstnere og musikere som var en del av vår kultur. Det var noe av det morsomste med å jobbe med X Games, så det ønsker vi å fortsette med", sier Andersen.